08/12/2021 08/12/2021 Στην Ιερά Μονή Παναγίας Αντινίτσης μετέβη χθες το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του Ωδείου της Ι.Μ. Φθιώτιδος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ» Δρ. Ανδρέα Ιωακείμ, προκειμένου να ευχηθεί πατρικώς στον άγοντα τα ονομαστήριά του Άγιο Καθηγούμενο της Μονής, Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Αμβρόσιο Αναστασίου. Ο Σεβασμιώτατος έγινε δεκτός με περισσή αγάπη...
08 Δεκεμβρίου, 2021 - 10:29
Τελευταία ενημέρωση: 08/12/2021 - 10:34

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος στην Ιερά Μονή Παναγίας Αντινίτσης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος στην Ιερά Μονή Παναγίας Αντινίτσης

Στην Ιερά Μονή Παναγίας Αντινίτσης μετέβη χθες το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του Ωδείου της Ι.Μ. Φθιώτιδος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ» Δρ. Ανδρέα Ιωακείμ, προκειμένου να ευχηθεί πατρικώς στον άγοντα τα ονομαστήριά του Άγιο Καθηγούμενο της Μονής, Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Αμβρόσιο Αναστασίου.

Ο Σεβασμιώτατος έγινε δεκτός με περισσή αγάπη και υιικό σεβασμό από τον π. Αμβρόσιο και την περί αυτόν Ιερά Αδελφότητα, ενώ ο Άγιος Καθηγούμενος κατέθεσε τις ευχαριστίες του στον Σεβασμιώτατο για την ιδιαίτερα ευλογητή, αγιαστική και τιμητική επίσκεψή του στην Μονή, ευγνωμονώντας τον Σεβασμιώτατο για την πολλή πατρική του αγάπη.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο πρόσωπο του Αγίου Αμβροσίου και ευχήθηκε με θερμά λόγια στον εορτάζοντα Άγιο Καθηγούμενο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων