02/02/2023 02/02/2023 Εθιμοτυπική επίσκεψη, με την ανάληψη των καθηκόντων του, πραγματοποίησε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Ταξίαρχος Γεώργιος Καραχάλιος. Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε τον κ. Ταξίαρχο Γεώργιο Καραχάλιο με εγκαρδιότητα, και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, προσφέροντάς του ως ευλογία μία εικόνα του Οσίου Βησσαρίωνος του...
02 Φεβρουαρίου, 2023 - 13:31
Τελευταία ενημέρωση: 02/02/2023 - 13:34

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος υποδέχθηκε τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος υποδέχθηκε τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας

Εθιμοτυπική επίσκεψη, με την ανάληψη των καθηκόντων του, πραγματοποίησε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Ταξίαρχος Γεώργιος Καραχάλιος.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε τον κ. Ταξίαρχο Γεώργιο Καραχάλιο με εγκαρδιότητα, και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, προσφέροντάς του ως ευλογία μία εικόνα του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων