09/02/2020 09/02/2020 Σε έναν γνώριμο γι’ αυτόν χώρο, το Κέντρο Εκκλησιαστικής Διακονίας Οινοφύτων, βρέθηκε χθες το βράδυ, Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, κατόπιν προσκλήσεως του οικείου Ποιμενάρχου, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου. Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών από το 2011 έως το 2018 διακόνησε αυτό το Εκκλησιαστικό Κέντρο, ως πνευματικά υπεύθυνος...
09 Φεβρουαρίου, 2020 - 18:49
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2020 - 18:54

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος σε έναν γνώριμο χώρο του

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος σε έναν γνώριμο χώρο του

Σε έναν γνώριμο γι’ αυτόν χώρο, το Κέντρο Εκκλησιαστικής Διακονίας Οινοφύτων, βρέθηκε χθες το βράδυ, Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, κατόπιν προσκλήσεως του οικείου Ποιμενάρχου, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών από το 2011 έως το 2018 διακόνησε αυτό το Εκκλησιαστικό Κέντρο, ως πνευματικά υπεύθυνος με επίκεντρο εργασίας την νεολαία.

Στην τελετή κοπή της αγιοβασιλόπιτας, στην μουσική εκδήλωση που ακολούθησε από την παιδική ορχήστρα και την χορωδία του Κέντρου, αλλά και στην βράβευση αριστούχων μαθητών από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, παραβρέθηκε και ο συντοπίτης Υπουργός των Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, κατόπιν προσωπικής προσκλήσεως του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Το τέλος της εκδηλώσεως επεφύλαξε και μία τιμητική διάκριση για την Μητρόπολη Φθιώτιδος, καθώς ο ίδιος ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος ανακοίνωσε δημόσια, ότι κατόπιν κανονικής αδείας του Σεβασμιωτάτου Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου και με την ευλογία του Ποιμενάρχου κ. Συμεών, θα προσφέρει πνευματική και ποιμαντική διακονία στο Κέντρο κάθε δεκαπέντε ημέρες ο Πανοσιολογιώτατος Άγιος Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως μας, Αρχιμανδρίτης π. Άγγελος Ανθόπουλος.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον Μακαριώτατο κ. Ιερώνυμο και στον Σεβασμιώτατο Άγιο Θηβών κ. Γεώργιο γι’ αυτήν την μεγάλη τιμή και ευλογία για τον Πρωτοσύγκελλο και για την Μητρόπολή.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων