12/12/2021 12/12/2021 Την μεγάλη φιλανθρωπική αγορά (Bazzar) με τον διακριτικό τίτλο «Δώρα Ψυχής» που πραγματοποιείται κάθε χρόνο αυτές τις ημέρες στην πόλη της Λαμίας και την οποία διοργανώνει ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «ΣΥΝ στον Άνθρωπο» επισκέφθηκε το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021 ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών. Ο Σεβασμιώτατος παρά την ασταμάτητη βροχή μετέβη το Σάββατο στο ειδικά διαμορφωμένο...
12 Δεκεμβρίου, 2021 - 17:56
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2021 - 18:05

Επίσκεψη Μητροπολίτη Φθιώτιδος σε φιλανθρωπικό bazaar

Διαδώστε:
Επίσκεψη Μητροπολίτη Φθιώτιδος σε φιλανθρωπικό bazaar

Την μεγάλη φιλανθρωπική αγορά (Bazzar) με τον διακριτικό τίτλο «Δώρα Ψυχής» που πραγματοποιείται κάθε χρόνο αυτές τις ημέρες στην πόλη της Λαμίας και την οποία διοργανώνει ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «ΣΥΝ στον Άνθρωπο» επισκέφθηκε το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021 ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Ο Σεβασμιώτατος παρά την ασταμάτητη βροχή μετέβη το Σάββατο στο ειδικά διαμορφωμένο σπιτάκι του Συλλόγου στην καρδιά της Λαμίας, στην Πλατεία Πάρκου. Ενίσχυσε την προσπάθεια του Συλλόγου, αλλά και ευλόγησε πατρικά αυτή την πρωτοβουλία συγχαίροντας τόσο την επίτιμη Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Μαίρη Δούμα, όσο και όλα τα εκλεκτά μέλη, ευχόμενος καλά Χριστούγεννα και την από Θεού δύναμη και ευλογία στο έργο και τους σκοπούς του Συλλόγου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων