02/11/2020 02/11/2020 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών επισκέφθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως στην Λαμία. Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε με ιδιαίτερη θέρμη και αγάπη τον Ποιμενάρχη της γενέτειρας του προκατόχου του κυρού Νικολάου του Τηνίου, ενώ οι δύο Αρχιερείς είχαν την ευκαιρία για μια γόνιμη και ουσιαστική...
02 Νοεμβρίου, 2020 - 10:46
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2020 - 9:45

Ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος στην Ι. Μ. Φθιώτιδος

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος στην Ι. Μ. Φθιώτιδος

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών επισκέφθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως στην Λαμία. Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε με ιδιαίτερη θέρμη και αγάπη τον Ποιμενάρχη της γενέτειρας του προκατόχου του κυρού Νικολάου του Τηνίου, ενώ οι δύο Αρχιερείς είχαν την ευκαιρία για μια γόνιμη και ουσιαστική επικοινωνία.

Μεταξύ των άλλων δόθηκε η δυνατότητα να συζητηθούν και θέματα σχετικά με την Μαθητική Εστία της Εκκλησιαστικής Σχολής Λαμίας, καθώς ο Άγιος Σύρου κ. Δωρόθεος τυγχάνει Πρόεδρος της Κεντρικής Εστίας Εκκλησιαστικής Εκπαιδεύσεως της Εκκλησίας της Ελλάδος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων