03/02/2020 03/02/2020 Την αγιοβασιλόπιτα της Ενώσεως των ασκουμένων και νέων δικηγόρων Λαμίας ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών το βράδυ της Tετάρτης σε γνωστό κατάστημα της Λαμίας, παρουσία του Δημάρχου Λαμιέων κ. Ευθυμίου Καραΐσκου,  του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας κ. Αθανασίου Μακρυγιάννη, καθώς και πολλών εγκρίτων Νομικών της Φθιώτιδος. Ο Σεβασμιώτατος με πολύ χαρά δέχθηκε...
03 Φεβρουαρίου, 2020 - 18:34
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2020 - 17:29

Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών έκοψε την πίτα των νέων δικηγόρων

Διαδώστε:
Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών έκοψε την πίτα των νέων δικηγόρων

Την αγιοβασιλόπιτα της Ενώσεως των ασκουμένων και νέων δικηγόρων Λαμίας ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών το βράδυ της Tετάρτης σε γνωστό κατάστημα της Λαμίας, παρουσία του Δημάρχου Λαμιέων κ. Ευθυμίου Καραΐσκου,  του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας κ. Αθανασίου Μακρυγιάννη, καθώς και πολλών εγκρίτων Νομικών της Φθιώτιδος.

Ο Σεβασμιώτατος με πολύ χαρά δέχθηκε την πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενώσεως και ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα ευχόμενος, το νέο έτος 2020 να φέρει σε όλους υγεία, ευλογία, ευτυχία, έμπνευση και πραγματοποίηση των στόχων και των οραμάτων, όλων των μελών της Ενώσεως.

Ο Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο για την τιμητική πρόσκληση και εξέφρασε την χαρά του, που του δόθηκε η ευκαιρία να ευρεθεί και να γνωριστεί με νέους και νέες Δικηγόρους, καθώς τυγχάνει και ο ίδιος Νομικός, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. και κάτοχος Διπλώματος Master στον Τομέα Ιστορίας, Φιλοσοφίας και Κοινωνιολογίας του Δικαίου της Νομικής Σχολής στο γνωστικό αντικείμενο Εκκλησιαστικό δίκαιο.

Για αρκετή ώρα ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με τα  μέλη της Ενώσεως και  να ανταλλάξουν απόψεις για διάφορα επίκαιρα θέματα τοπικού αλλά και γενικού ενδιαφέροντος και να οραματιστούν μαζί νέα πράγματα για μια όμορφη συνεργασία μεταξύ της Ενώσεως Ασκουμένων και νέων Δικηγόρων με την Ιερά Μητρόπολή μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων