05/02/2022 05/02/2022 Την Ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2022 Α’ ΕΣΣΟ τέλεσε στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου στη Λαμία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, μετά από πρόσκληση του Φρουράρχου Λαμίας – Διοικητού του ΚΕΥΠ Ταξιάρχου Μιχαήλ Κρητσωτάκη, την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου. Στην τελετή της Ορκωμοσίας παραβρέθηκαν ο Υποστράτηγος Μιχαήλ Γαλανός, Διευθυντής του Σώματος Υλικού Πολέμου του...
05 Φεβρουαρίου, 2022 - 19:26
Τελευταία ενημέρωση: 05/02/2022 - 19:29

Ορκωμοσία νέων οπλιτών στο ΚΕΥΠ από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος

Διαδώστε:
Ορκωμοσία νέων οπλιτών στο ΚΕΥΠ από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος

Την Ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2022 Α’ ΕΣΣΟ τέλεσε στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου στη Λαμία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, μετά από πρόσκληση του Φρουράρχου Λαμίας – Διοικητού του ΚΕΥΠ Ταξιάρχου Μιχαήλ Κρητσωτάκη, την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου.

Στην τελετή της Ορκωμοσίας παραβρέθηκαν ο Υποστράτηγος Μιχαήλ Γαλανός, Διευθυντής του Σώματος Υλικού Πολέμου του ΓΕΣ, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αθανάσιος Καρακάντζας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Κυροδήμος, ο βοηθός του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντού Στερεάς Ελλάδος Ταξίαρχος Μιχαήλ Τάτσης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδος Δημήτριος Φούρλας, εκπρόσωποι άλλων Στρατιωτικών Μονάδων και φορέων, καθώς και πολλοί συγγενείς και φίλοι των νεοσυλλέκτων οπλιτών.

Ιδιαίτερη εντύπωση και συγκίνηση προκάλεσε σε όλους τους παρευρισκομένους η εκφώνηση του όρκου από τον Σεβασμιώτατο κ. Συμεών, ο οποίος εξεφώνησε τον όρκο με εθνικό παλμό και δύναμη ψυχής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων