17/04/2019 17/04/2019 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου το απόγευμα, η Προπασχάλια Εκδήλωση, στον Μεγαλοπρεπή, Καλλιμάρμαρο Ιερό Ναό των Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης, στην ομώνυμη παραθαλάσσια πόλη της Λοκρίδος. Τα μέλη του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Φθιώτιδος «Νικόλαος Δοχειαρίτης», υπό την Διεύθυνση του Καθηγητού της Σχολής Βυζαντινής Μουσική της Ιεράς Μητροπόλεως κ. Ευθυμίου Τσούμα, απέδωσαν ύμνους της...
17 Απριλίου, 2019 - 19:12

Προπασχάλια Εκδήλωση από τον Σύνδεσμο Ιεροψαλτών Φθιώτιδος

Διαδώστε:
Προπασχάλια Εκδήλωση από τον Σύνδεσμο Ιεροψαλτών Φθιώτιδος

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου το απόγευμα, η Προπασχάλια Εκδήλωση, στον Μεγαλοπρεπή, Καλλιμάρμαρο Ιερό Ναό των Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης, στην ομώνυμη παραθαλάσσια πόλη της Λοκρίδος.

Τα μέλη του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Φθιώτιδος «Νικόλαος Δοχειαρίτης», υπό την Διεύθυνση του Καθηγητού της Σχολής Βυζαντινής Μουσική της Ιεράς Μητροπόλεως κ. Ευθυμίου Τσούμα, απέδωσαν ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδος και θρήνους της Μεγάλης Παρασκευής, εισάγοντας τους παρακολουθούντας εις το κλίμα των Αχράντων Παθών του Κυρίου μας .

Τους ύμνους προλόγιζε ο Dr. Θεολογίας κ. Κωνσταντίνος Σπαλιώρας, Διευθυντής του 5ου Λυκείου Λαμίας

Η Επιτυχία της εκδηλώσεως, δεν μετράται με όρους κοσμικούς, αλλά πνευματικά, λόγω της ψυχικής ανατάσεως από το περιεχόμενο της εκδηλώσεως, γεγονός, το οποίο εφάνη εις την ευλαβική και κατανυκτική στάση , την οποία επέδειξε το πλήθος των παρακολουθούντων.

Ο Προϊστάμενος της Ναού π. Κωνσταντίνος Ρεντίφης, εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και ολοκλήρου του πληρώματος της Ενορίας, ευχαρίστησε υικώς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικόλαο, δια την ευλογία της πραγματοποιήσεως της Εκδηλώσεως και με εγκάρδια λόγια ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ. Γεώργιο Παλιούρα και τους καλλιφώνους Ιεροψάλτες, δια την παρουσία τους στο Ναό, ευχόμενος την από Θεού δύναμη στην διακονία τους και Καλή Ανάσταση.

Στην Εκδήλωση παρέστησαν: Ο καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καμένων Βούρλων, Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Σεραφείμ Μαργαρίτης , Ιερείς από όμορες Ενορίες, οι αρχές της πόλεως και πλήθος πιστών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων