11/01/2024 11/01/2024 Με τη φράση του νομπελίστα ποιητή «πήραμε τη ζωή μας λάθος και αλλάξαμε ζωή», σχολίασε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδος π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλος, το θέμα των ημερών με τον λεγάμενο “γάμο” και την τεκνοθεσία των ομοφυλόφιλων ζευγαριών.  Μέσα από τον star fm, τόνισε ότι ο συγκεκριμένος γάμος θέτει εν αμφιβόλω τα δικαιώματα των...
11 Ιανουαρίου, 2024 - 16:53
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2024 - 16:54

Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ. Φθιώτιδος: Η τεκνοθεσία των ομοφυλόφιλων ζευγαριών θέτει εν αμφιβόλω τα δικαιώματα των παιδιών

Διαδώστε:
Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ. Φθιώτιδος: Η τεκνοθεσία των ομοφυλόφιλων ζευγαριών θέτει εν αμφιβόλω τα δικαιώματα των παιδιών

Με τη φράση του νομπελίστα ποιητή «πήραμε τη ζωή μας λάθος και αλλάξαμε ζωή», σχολίασε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδος π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλος, το θέμα των ημερών με τον λεγάμενο “γάμο” και την τεκνοθεσία των ομοφυλόφιλων ζευγαριών.

Μέσα από τον star fm, τόνισε ότι ο συγκεκριμένος γάμος θέτει εν αμφιβόλω τα δικαιώματα των παιδιών, καθώς η φύση του ανθρώπου είναι, όταν γεννιέται να αναζητά πρώτα τη μητέρα του, ούτε ο άντρας μπορεί να είναι μητέρα, ούτε η γυναίκα μπορεί να είναι πατέρας. Αυτή είναι η θέση της Εκκλησίας του Χριστού και είναι ξεκάθαρη.

Ακόμη, ο Πρωτοσύγκελλος π. Εφραίμ αναφέρθηκε και στο μείζον θέμα που αφορά στην επιβίωση του ελληνικού έθνους, στο δημογραφικό και την υπογεννητικότητα. Πολιτεία, Εκκλησία και φορείς πρέπει να στοχεύσουν στο να μεγαλώσει η Ελλάδα με Έλληνες, η Εκκλησία και τοπικά στη Φθιώτιδα και γενικά, στηρίζει τις πολύτεκνες οικογένειες, όπως είπε. Η αύξηση των πολύτεκνων ελληνικών οικογενειών θα μπορούσε να συμβάλλει καθοριστικά στην αναστροφή της πληθυσμιακής συρρίκνωσης, όπως υπογράμμισε.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων