24/05/2024 24/05/2024 Η τοπική Εκκλησία της Φθιώτιδας συμμετέχοντας ενεργά στις αγωνίες και στην ζωή του λαού μας προσεύχεται αυτήν την περίοδο ιδιαίτερα για τα παιδιά μας, νέους και νέες, τα οποία θα λάβουν μέρος στις σημαντικές για την ζωή τους μαθητικές και φοιτητικές πανελλαδικές εξετάσεις, στις ενδοσχολικές αλλά και στις εισαγωγικές για τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Σήμερα...
24 Μαΐου, 2024 - 16:41
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2024 - 16:57

Σήμερα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Λαμίας η Παράκληση για τους μαθητές και τις μαθήτριες από τον Μητροπολίτη Συμεών

Διαδώστε:
Σήμερα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Λαμίας η Παράκληση για τους μαθητές και τις μαθήτριες από τον Μητροπολίτη Συμεών

Η τοπική Εκκλησία της Φθιώτιδας συμμετέχοντας ενεργά στις αγωνίες και στην ζωή του λαού μας προσεύχεται αυτήν την περίοδο ιδιαίτερα για τα παιδιά μας, νέους και νέες, τα οποία θα λάβουν μέρος στις σημαντικές για την ζωή τους μαθητικές και φοιτητικές πανελλαδικές εξετάσεις, στις ενδοσχολικές αλλά και στις εισαγωγικές για τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Σήμερα Παρασκευή 24 Μαΐου 2023 και ώρα 20:00 μ.μ. ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Συμεών θα τελέσει για την περιοχή της Λαμίας Ιερά Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο και θα αναγνώσει την ειδική δέηση για τους μαθητές και τις μαθήτριες στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας και ακολούθως ο κ. Συμεών θα τελέσει Ιερά Αρχιερατική Αγρυπνία για τους μαθητές και τις μαθήτριες, που θα λάβουν μέρος στις επικείμενες Πανελλήνιες Εξετάσεις, στην περιοχή της Λοκρίδος στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Μαλεσίνας.

Φωτο αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων