03/06/2022 03/06/2022 Την Ορκωμοσία των 90 νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2022 Γ΄ ΕΣΣΟ τέλεσε σήμερα το πρωί στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου στη Λαμία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, μετά από πρόσκληση του Φρουράρχου Λαμίας – Διοικητού του ΚΕΥΠ Ταξιάρχου Μιχαήλ Κρητσωτάκη. Στην τελετή της Ορκωμοσίας παραβρέθηκαν: ο Υποστράτηγος Ιωάννης Μαυρογένης, Διευθυντής του Σώματος Υλικού Πολέμου του...
03 Ιουνίου, 2022 - 14:10
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2022 - 13:59

Στην Ορκωμοσία της 2022 Γ΄ ΕΣΣΟ στο ΚΕΥΠ ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος

Διαδώστε:
Στην Ορκωμοσία της 2022 Γ΄ ΕΣΣΟ στο ΚΕΥΠ ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος

Την Ορκωμοσία των 90 νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2022 Γ΄ ΕΣΣΟ τέλεσε σήμερα το πρωί στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου στη Λαμία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, μετά από πρόσκληση του Φρουράρχου Λαμίας – Διοικητού του ΚΕΥΠ Ταξιάρχου Μιχαήλ Κρητσωτάκη.

Στην τελετή της Ορκωμοσίας παραβρέθηκαν: ο Υποστράτηγος Ιωάννης Μαυρογένης, Διευθυντής του Σώματος Υλικού Πολέμου του ΓΕΣ, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αθανάσιος Καρακάντζας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Κυροδήμος, καθώς και εκπρόσωποι άλλων Στρατιωτικών Μονάδων και φορέων, καθώς και πολλοί συγγενείς και φίλοι των νεοσυλλέκτων οπλιτών.

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων