25/01/2021 25/01/2021 Το νέο Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ιωάννη Οικονόμου, Βουλευτή Φθιώτιδος, εδέχθη στο Γραφείο του, στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως στη Νέα Άμπλιανη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών. Ο κ. Οικονόμου επισκέφθηκε εθιμοτυπικώς και ουσιαστικώς τον Σεβασμιώτατο, προκειμένου να τον ευχαριστήσει για τις εγκάρδιες ευχές του επί τη αναλήψει των νέων του...
25 Ιανουαρίου, 2021 - 13:20
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2021 - 14:33

Στον Μητρ. Φθιώτιδος ο νέος Υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης

Διαδώστε:
Στον Μητρ. Φθιώτιδος ο νέος Υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης

Το νέο Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ιωάννη Οικονόμου, Βουλευτή Φθιώτιδος, εδέχθη στο Γραφείο του, στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως στη Νέα Άμπλιανη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.
Ο κ. Οικονόμου επισκέφθηκε εθιμοτυπικώς και ουσιαστικώς τον Σεβασμιώτατο, προκειμένου να τον ευχαριστήσει για τις εγκάρδιες ευχές του επί τη αναλήψει των νέων του καθηκόντων.
Μετά από την θερμή υποδοχή την οποία του επεφύλαξε ο κ. Συμεών και οι συνεργάτες του, είχαν την ευκαιρία για αρκετή ώρα να συζητήσουν για θέματα κοινού και ουσιαστικού ενδιαφέροντος, που αφορούν τόσο το όφελος της τοπικής Εκκλησίας, όσο και της περιοχής γενικότερα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων