23/05/2019 23/05/2019 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικόλαο επισκέφθηκαν το πρωί της Πέμπτης 23 Μαΐου 2019 στο γραφείο του στις Εγκαταστάσεις του Πνευματικού – Διοικητικού Κέντρου, οι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Δημήτριος Μυριδάκης, Στρατιωτικός, Υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ο κ. Κωνσταντίνος Λάγιος, Τραπεζικός Υπάλληλος προκειμένου να τον ενημερώσουν για την Υποψηφιότητα τους για το Δήμο...
23 Μαΐου, 2019 - 13:29

Στον Μητρ.Φθιώτιδος Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Διαδώστε:
Στον Μητρ.Φθιώτιδος Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικόλαο επισκέφθηκαν το πρωί της Πέμπτης 23 Μαΐου 2019 στο γραφείο του στις Εγκαταστάσεις του Πνευματικού – Διοικητικού Κέντρου, οι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Δημήτριος Μυριδάκης, Στρατιωτικός, Υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ο κ. Κωνσταντίνος Λάγιος, Τραπεζικός Υπάλληλος προκειμένου να τον ενημερώσουν για την Υποψηφιότητα τους για το Δήμο Λαμιέων στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές και να ζητήσουν την Αρχιερατική του ευχή.

Ο Σεβασμιώτατος εδέχθη με πολύ χαρά τους Υποψηφίους και τους ευχήθηκε πατρικώς καλή επιτυχία και καλή δύναμη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων