20/06/2019 20/06/2019 Εθιμοτυπικές επισκέψεις Υποψηφίων Βουλευτών του Ν. Φθιώτιδος στις επικείμενες Εθνικές εκλογές εδέχθη το πρωί της Πέμπτης 20 Ιουνίου στο γραφείο του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος. Αρχικά τον Σεβασμιώτατο επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής κ. Ιωάννης Οικονόμου και ακολούθησε η επίσκεψη του Υποψηφίου Βουλευτού κ. Θεοδώρου Χειμάρα. Ο Σεβασμιώτατος εδέχθη εγκαρδίως και τους δυο υποψηφίους...
20 Ιουνίου, 2019 - 13:11

Στον Μητρ. Φθιώτιδος υποψήφιοι βουλευτές

Διαδώστε:
Στον Μητρ. Φθιώτιδος υποψήφιοι βουλευτές

Εθιμοτυπικές επισκέψεις Υποψηφίων Βουλευτών του Ν. Φθιώτιδος στις επικείμενες Εθνικές εκλογές εδέχθη το πρωί της Πέμπτης 20 Ιουνίου στο γραφείο του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος.

Αρχικά τον Σεβασμιώτατο επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής κ. Ιωάννης Οικονόμου και ακολούθησε η επίσκεψη του Υποψηφίου Βουλευτού κ. Θεοδώρου Χειμάρα.

Ο Σεβασμιώτατος εδέχθη εγκαρδίως και τους δυο υποψηφίους και για αρκετή ώρα συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις επί διαφόρων επικαίρων θεμάτων.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος τους ευχήθηκε πατρικώς καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων