01/07/2022 01/07/2022 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών επισκέφτηκε χθες το απόγευμα ο Πρόεδρος του κοινοβουλευτικού σχηματισμού ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νικόλαος Ανδρουλάκης στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος στη Νέα Άμπλιανη στην  Λαμία. Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε με εγκαρδιότητα τον κ. Ανδρουλάκη και τον ενημέρωσε για τις διοικητικές, τις κοινωνικο-προνοιακές και τις εκπαιδευτικές δομές της...
01 Ιουλίου, 2022 - 8:14
Τελευταία ενημέρωση: 01/07/2022 - 8:09

Στον Μητροπολίτη Φθιώτιδος ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Φθιώτιδος ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών επισκέφτηκε χθες το απόγευμα ο Πρόεδρος του κοινοβουλευτικού σχηματισμού ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νικόλαος Ανδρουλάκης στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος στη Νέα Άμπλιανη στην  Λαμία.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε με εγκαρδιότητα τον κ. Ανδρουλάκη και τον ενημέρωσε για τις διοικητικές, τις κοινωνικο-προνοιακές και τις εκπαιδευτικές δομές της Μητροπόλεως, οι οποίες στεγάζονται στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο, αλλά και γενικότερα για τις δραστηριότητες της Μητρόπολης σε όλο το εύρος της κανονικής της δικαιοδοσίας.

Επί αρκετή ώρα ο Σεβασμιώτατος και ο κ. Ανδρουλάκης είχαν μία εκτενή εποικοδομητική και ουσιαστική συζήτηση επί πολλών θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος, στην οποία αντάλλαξαν γόνιμες
σκέψεις και απόψεις.

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων