08/02/2019 08/02/2019 Κοινή σύσκεψη στο Γραφείο του, με τα Διοικητικά  Συμβούλια των τριών Γηροκομείων της Ιεράς Μητροπόλεως μας είχε το πρωί της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος ,  Πρόεδρος των Διοικητικών Συμβουλίων  των  Ιδρυμάτων. Ο Σεβασμιώτατος για αρκετή ώρα συνεσκέφθη με τα μέλη των Συμβουλίων των Ιδρυμάτων Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως, παρουσία των...
08 Φεβρουαρίου, 2019 - 13:34

Σύσκεψη Διοικητικών Συμβουλίων των Γηροκομείων της Ι.Μ. Φθιώτιδος

Διαδώστε:
Σύσκεψη Διοικητικών Συμβουλίων των Γηροκομείων της Ι.Μ. Φθιώτιδος

Κοινή σύσκεψη στο Γραφείο του, με τα Διοικητικά  Συμβούλια των τριών Γηροκομείων της Ιεράς Μητροπόλεως μας είχε το πρωί της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος ,  Πρόεδρος των Διοικητικών Συμβουλίων  των  Ιδρυμάτων.

Ο Σεβασμιώτατος για αρκετή ώρα συνεσκέφθη με τα μέλη των Συμβουλίων των Ιδρυμάτων Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως, παρουσία των Διευθυντών τους, Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Μαξίμου Νικολοπούλου του Ιδρύματος Πετρή – Στέγης Γερόντων Στυλίδος, Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Βαρθολομαίου Κάσση του Ραχουτείου Γηροκομείου Λαμίας και κ. Αθανασίου Καραμέρη του Ιδρύματος Μέριμνα Γήρατος – Αθανάσιος και Μαίρη Ακρίδα Σπερχειάδος και απεφάσισαν για τρέχοντα θέματα αφορώντα την λειτουργία των Ιδρυμάτων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων