06/01/2024 06/01/2024 Εόρτιες ευχές και παραδοσιακά κάλαντα των Θεοφανείων από συλλόγους, φορείς και μεμονωμένα πρόσωπα, κυρίως νέους και νέες, δέχθηκε σήμερα ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών όχι μόνο στο Ιερό Επισκοπείο Ταλαντίου και Λοκρίδος, στην παραλία Σκάλας Αταλάντης – Λιβανατών, αλλά και στο Ιερό Επισκοπείο στην καθέδρα της Μητροπόλεως, στο ιστορικό Δεσποτικό στην καρδιά της Λαμίας. Μέχρι...
06 Ιανουαρίου, 2024 - 12:47
Τελευταία ενημέρωση: 06/01/2024 - 12:29

Τα κάλαντα των Φώτων στο Δεσποτικό στην Λαμία

Διαδώστε:
Τα κάλαντα των Φώτων στο Δεσποτικό στην Λαμία

Εόρτιες ευχές και παραδοσιακά κάλαντα των Θεοφανείων από συλλόγους, φορείς και μεμονωμένα πρόσωπα, κυρίως νέους και νέες, δέχθηκε σήμερα ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών όχι μόνο στο Ιερό Επισκοπείο Ταλαντίου και Λοκρίδος, στην παραλία Σκάλας Αταλάντης – Λιβανατών, αλλά και στο Ιερό Επισκοπείο στην καθέδρα της Μητροπόλεως, στο ιστορικό Δεσποτικό στην καρδιά της Λαμίας.

Μέχρι αργά το βράδυ στην Αίθουσα του Θρόνου του Μητροπολιτικού Μεγάρου ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών δεχόταν εόρτιες ευχές και προσρήσεις και διένειμε δώρα και ευλογίες σε μικρούς και μεγάλους, ιδιαιτέρως δε στα μικρά παιδιά προσέφερε και το χρηματικό «φίλεμα» κατά την τάξη και παράδοση του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου, του ελεήμονος και πνευματικού.

Τα κάλαντα των Φώτων στο Δεσποτικό στην Λαμία

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων