20/03/2021 20/03/2021 Κεκλεισμένων των θυρών τελέσθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός της Εορτής των Φθιωτών Αγίων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας, στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, πλαισιούμενος από Ιερείς της πόλεως. Μετά το πέρας του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος πραγματοποίησε ομιλία, όπως κάθε Σάββατο στον Αναστάσιμο Εσπερινό, στον...
20 Μαρτίου, 2021 - 22:45
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2021 - 22:29

Πλειάδα ιερέων στον Εσπερινό των Φθιωτών Αγίων (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Πλειάδα ιερέων στον Εσπερινό των Φθιωτών Αγίων (ΦΩΤΟ)

Κεκλεισμένων των θυρών τελέσθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός της Εορτής των Φθιωτών Αγίων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας, στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, πλαισιούμενος από Ιερείς της πόλεως.

Μετά το πέρας του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος πραγματοποίησε ομιλία, όπως κάθε Σάββατο στον Αναστάσιμο Εσπερινό, στον κύκλο των ομιλιών «Αύριο είναι Κυριακή».

Τόσο ο Αρχιερατικός Εσπερινός, όσο και η ομιλία του Σεβασμιωτάτου μεταδόθηκαν απευθείας από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως (89,4 Fm) και από διαδικτύου μέσω του επισήμου καναλιού της Μητροπόλεως στο Youtube.

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων