09/02/2019 09/02/2019 Στο Δημόσιο ΙΕΚ Λαμίας μετέβη το απόγευμα της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος αποδεχόμενος μετά χαράς την πρόσκληση του Διευθυντού κ. Πέτρου Καραστάθη και ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα. Η Τελετή πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο, το οποίο ευρίσκεται εντός των κτιριακών εγκαταστάσεων του ΙΕΚ, παρουσία του Διευθυντού, των Εκπαιδευτικών, των φοιτητών, καθώς και του...
09 Φεβρουαρίου, 2019 - 14:12
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2019 - 14:00

Την Αγιοβασιλόπιτα του ΙΕΚ Λαμίας ευλόγησε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος

Διαδώστε:
Την Αγιοβασιλόπιτα του ΙΕΚ Λαμίας ευλόγησε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος

Στο Δημόσιο ΙΕΚ Λαμίας μετέβη το απόγευμα της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος αποδεχόμενος μετά χαράς την πρόσκληση του Διευθυντού κ. Πέτρου Καραστάθη και ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα.

Η Τελετή πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο, το οποίο ευρίσκεται εντός των κτιριακών εγκαταστάσεων του ΙΕΚ, παρουσία του Διευθυντού, των Εκπαιδευτικών, των φοιτητών, καθώς και του Περιφερειακού Διευθυντού Εκπαιδεύσεως Στερεάς Ελλάδος κ. Δημητρίου και της τ. Βουλευτού Φθιώτιδος κ. Ελένης Μακρή, Εκπαιδευτικού.

Ο Ποιμενάρχης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον κ. Διευθυντή και τον Σύλλογο των Καθηγητών δια την πρόσκληση και ευχήθηκε καλή, ευλογημένη και καρποφόρα η νέα χρονιά. Επίσης προέτρεψε τους φοιτητές να μένουν προσηλωμένοι στα μαθήματά τους για να γίνουν επιτυχημένοι επαγγελματίες και χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία και να προσέχουν ιδιαιτέρως τους κινδύνους που ελλοχεύουν στην σημερινή κοινωνία. Τέλος ο Σεβασμιώτατος για αρκετή ώρα είχε μία ευχάριστη επικοινωνία με τους Καθηγητές και τους φοιτητές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων