10/02/2022 11/02/2022 Το Αστυνομικό Μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Περιφερειακής Διευθύνσεως Στερεάς Ελλάδος επισκέφθηκε σήμερα, 10 Φεβρουαρίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών. Ο Σεβασμιώτατος αποδέχθηκε την ευγενική πρόσκληση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντού Στερεάς Ελλάδος, Υποστρατήγου Γεωργίου Κανέλλου, προκειμένου να ευλογήσει την Βασιλόπιτα και να ευχηθεί πατρικώς στον Στρατηγό, στους Αστυνομικούς Διευθυντές, στους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και...
10 Φεβρουαρίου, 2022 - 20:34
Τελευταία ενημέρωση: 11/02/2022 - 2:16

Την Βασιλόπιτα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδος ευλόγησε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος

Διαδώστε:
Την Βασιλόπιτα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδος ευλόγησε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος

Το Αστυνομικό Μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Περιφερειακής Διευθύνσεως Στερεάς Ελλάδος επισκέφθηκε σήμερα, 10 Φεβρουαρίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Ο Σεβασμιώτατος αποδέχθηκε την ευγενική πρόσκληση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντού Στερεάς Ελλάδος, Υποστρατήγου Γεωργίου Κανέλλου, προκειμένου να ευλογήσει την Βασιλόπιτα και να ευχηθεί πατρικώς στον Στρατηγό, στους Αστυνομικούς Διευθυντές, στους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και σε όλους τους εργαζομένους του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών ευχήθηκε το νέο έτος 2022 να φέρει υγεία και δύναμη σε όλους, ώστε να επιτελούν το καθήκον τους για την εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας, ενώ ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε τόσο στην μέχρι τώρα άψογη συνεργασία μεταξύ της ΕΛ.ΑΣ. και της Ιεράς Μητροπόλεως, όσο και στην μελλοντική, από εδώ και πέρα.

 

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων