16/03/2020 16/03/2020 Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, απέστειλε το Γενικό Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο- Λύκειο Λαμίας για την συνεισφορά του στη γενική απολύμανση που έγινε στο κτιριακό συγκρότημα. Διαβάστε την επιστολή: Σεβασμιώτατε, εκ μέρους ολοκλήρου της Σχολικής Κοινότητας του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου – Γυμνασίου Λαμίας, θα θέλαμε να Σας εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για...
16 Μαρτίου, 2020 - 14:43
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2020 - 14:13

Το Εκκλησιαστικό Λύκειο Λαμίας ευχαριστεί τον Μητρ. Συμεών

Διαδώστε:
Το Εκκλησιαστικό Λύκειο Λαμίας ευχαριστεί τον Μητρ. Συμεών

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, απέστειλε το Γενικό Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο- Λύκειο Λαμίας για την συνεισφορά του στη γενική απολύμανση που έγινε στο κτιριακό συγκρότημα.

Διαβάστε την επιστολή:

Σεβασμιώτατε, εκ μέρους ολοκλήρου της Σχολικής Κοινότητας του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου – Γυμνασίου Λαμίας, θα θέλαμε να Σας εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την άμεση πρωτοβουλία Σας να γίνει γενική απολύμανση, το Σάββατο, 14 Μαρτίου 2020, με κάλυψη του κόστους από την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος, σε όλο το κτιριακό συγκρότημα του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου – Γυμνασίου Λαμίας, καθώς και της Περιφερειακής Εκκλησιαστικής Εστίας της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

Ευχόμαστε από καρδιάς σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που όλοι περνάμε όλα να κυλήσουν κατά το δυνατόν ομαλά τόσο για το Σχολείο μας και την Ιερά Μητρόπολή μας όσο και για ολόκληρη τη χώρα μας και τον κόσμο ολόκληρο!

Σας ευχαριστούμε και πάλι για το ανύσταχτο ενδιαφέρον Σας!

Ο Θεός να είναι βοηθός μας!

Με σεβασμό και αγάπη από ολόκληρη τη Σχολική μας Κοινότητα!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων