10/07/2019 10/07/2019 Η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό, ότι την προσεχή Παρασκευή 12 Ιουλίου, κατά την οποία η Εκκλησία εορτάζει την μνήμη του λαοφιλούς Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου, θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και η εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του Ιεροδιακόνου π. Παναγιώτου Κολοκυθά στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Λαμίας υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου...
10 Ιουλίου, 2019 - 16:30
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2019 - 21:35

Το επανωφόριο του Αγίου Παϊσίου θα εκτεθεί προς ευλογία των πιστών στη Λαμία

Διαδώστε:
Το επανωφόριο του Αγίου Παϊσίου θα εκτεθεί προς ευλογία των πιστών στη Λαμία

Η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό, ότι την προσεχή Παρασκευή 12 Ιουλίου, κατά την οποία η Εκκλησία εορτάζει την μνήμη του λαοφιλούς Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου, θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και η εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του Ιεροδιακόνου π. Παναγιώτου Κολοκυθά στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Λαμίας υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Νικολάου, με τη συμμετοχή των Ιερέων της πόλεως.

Κατά την ημέρα αυτή θα εκτεθεί προς ευλογία των πιστών το επανωφόριο του Αγίου Γέροντος Παϊσίου.

Η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία θα μεταδοθεί ζωντανά από τον Τηλεοπτικό Σταθμό “STAR Κεντρικής Ελλάδος” και από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της τοπικής Εκκλησίας (89,4 fm).

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων