20/12/2020 20/12/2020 Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική συνάντηση του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας κ Κέντρων Υγείας κου Οικονόμου Ε. κ του μελους του Δ.Σ κου Παπαϊωάννου Ι. με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών. Κατά την διάρκεια της συναντήσεως ο Σεβασμιώτατος και τα μέλη του Δ.Σ αντάλλαξαν απόψεις για διάφορα κοινωνικά κ...
20 Δεκεμβρίου, 2020 - 10:35
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2020 - 10:24

Το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Λαμίας στον Σεβασμιώτατο

Διαδώστε:
Το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Λαμίας στον Σεβασμιώτατο

Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική συνάντηση του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας κ Κέντρων Υγείας κου Οικονόμου Ε. κ του μελους του Δ.Σ κου Παπαϊωάννου Ι. με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών.

Κατά την διάρκεια της συναντήσεως ο Σεβασμιώτατος και τα μέλη του Δ.Σ αντάλλαξαν απόψεις για διάφορα κοινωνικά κ φιλανθρωπικά θέματα κ για ζητήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (πχ πανδημία covid 19, προβλήματα των εργαζομένων, αποκατάσταση ιερού ναού Αγίου Νεκταρίου).

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στο έργο των υγειονομικών κ τους ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες τις οποίες προσφέρουν στην κοινωνία.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των προγραμματισμένων συναντήσεων του Δ.Σ με παραγωγικούς φορείς της τοπικής κοινωνίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων