19/06/2019 19/06/2019 Εθιμοτυπική επίσκεψη από τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδος και νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Λαμιέων κ. Ευθύμιο Καραΐσκο εδέχθη το πρωί της Τετάρτης 19 Ιουνίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φ κ. Νικόλαος στογραφείο του στις Εγκαταστάσεις του Πνευματικού – Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως μας. Ο Σεβασμιώτατος εδέχθη εγκαρδίως τον κ. Καραΐσκο και τον συνεχάρη για την εκλογή του. Για αρκετή...
19 Ιουνίου, 2019 - 18:52

Τον νέο Δήμαρχο Λαμιέων δέχτηκε ο Μητρ. Φθιώτιδος

Διαδώστε:
Τον νέο Δήμαρχο Λαμιέων δέχτηκε ο Μητρ. Φθιώτιδος

Εθιμοτυπική επίσκεψη από τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδος και νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Λαμιέων κ. Ευθύμιο Καραΐσκο εδέχθη το πρωί της Τετάρτης 19 Ιουνίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φ κ. Νικόλαος στογραφείο του στις Εγκαταστάσεις του Πνευματικού – Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Ο Σεβασμιώτατος εδέχθη εγκαρδίως τον κ. Καραΐσκο και τον συνεχάρη για την εκλογή του.

Για αρκετή ώρα είχαν μία εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων επί διαφόρων θεμάτων, κατά την διάρκεια της οποίας ο κ. Καραΐσκος συνεχάρη για ακόμη μία φορά τον Σεβασμιώτατο για το Ποιμαντικό, Φιλανθρωπικό, Κοινωνικό και Πολιτιστικό έργο, το οποίο επιτελεί η Ιερά Μητρόπολης σε ολόκληρη την Φθιώτιδα και τον διαβεβαίωσε, ότι και από την θέση του Δημάρχου θα είναι στο πλευρό της Μητροπόλεως, ως συμπαραστάτης και αρωγός στο πολύπλευρο αυτό έργο.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Καραΐσκο και του ευχήθηκε πατρικώς να έχει μια ευλογημένη , ειρηνική και καρποφόρο Δημαρχεία για το καλό των κατοίκων και του Ιστορικού αυτού τόπου, της ένδοξης και λεβεντογένας πόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων