16/11/2019 17/11/2019 Τρισάγιο στο μνήμα του μακαριστού προκατόχου του κύρου Νικολάου στην Ιερά Μονή Δαμάστας τέλεσε ο νέος Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών. Λίγο πριν, έγινε επίσημη υποδοχή στην είσοδο της Μονής από την ηγουμένη Ιωάννα και την συνοδεία της, ενώ παρευρέθηκαν αρκετοί πιστοί για να τιμήσουν την μνήμη του μακαριστού και να θαυμάσουν τον νέο Μητροπολίτη της Φθιώτιδος....
16 Νοεμβρίου, 2019 - 16:47
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2019 - 11:48

Τρισάγιον στο μνήμα του μακαριστού προκατόχου του

Διαδώστε:
Τρισάγιον στο μνήμα του μακαριστού προκατόχου του

Τρισάγιο στο μνήμα του μακαριστού προκατόχου του κύρου Νικολάου στην Ιερά Μονή Δαμάστας τέλεσε ο νέος Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών.

Λίγο πριν, έγινε επίσημη υποδοχή στην είσοδο της Μονής από την ηγουμένη Ιωάννα και την συνοδεία της, ενώ παρευρέθηκαν αρκετοί πιστοί για να τιμήσουν την μνήμη του μακαριστού και να θαυμάσουν τον νέο Μητροπολίτη της Φθιώτιδος.

Τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Συμεών συνόδευσε στην Μονή Δαμάστας ο νέος Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης Άγγελος Ανθόπουλος και ιερείς της Μητροπόλεως.

Αμέσως μετά, τελέστηκε πανηγυρικός Εσπερινός στο Καθολικό της Μονής.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΦΩΤΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΕΡΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων