25/02/2023 26/02/2023 Στον απόηχο της μεγάλης εκδηλώσεως «Και αυτόν τον δύσκολο χειμώνα δεν θα αφήσουμε κανέναν μόνο του. Κάνουμε Απόκριες όλοι μαζί», που πραγματοποιήθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος την Κυριακή της Απόκρεω ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών υλοποίησε ένα πλούσιο πρόγραμμα ποιμαντικών δράσεων σε πολλά σημεία της Ιεράς Μητροπόλεως προκειμένου να ευλογήσει Ιερές Μονές, Συλλόγους,...
25 Φεβρουαρίου, 2023 - 20:59
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2023 - 2:48

Υλοποίηση ποιμαντικών δράσεων από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος

Διαδώστε:
Υλοποίηση ποιμαντικών δράσεων από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος

Στον απόηχο της μεγάλης εκδηλώσεως «Και αυτόν τον δύσκολο χειμώνα δεν θα αφήσουμε κανέναν μόνο του. Κάνουμε Απόκριες όλοι μαζί», που πραγματοποιήθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος την Κυριακή της Απόκρεω ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών υλοποίησε ένα πλούσιο πρόγραμμα ποιμαντικών δράσεων σε πολλά σημεία της Ιεράς Μητροπόλεως προκειμένου να ευλογήσει Ιερές Μονές, Συλλόγους, Φορείς, καθώς και πολίτες, ανταποκρινόμενος σε κάθε ευγενική πρόσκληση, αλλά και για να ενθαρρύνει πρωτοβουλίες, οι οποίες πραγματοποιούνται προς ωφέλεια της κοινωνίας.

Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τις αγιοβασιλόπιτες, του Παραρτήματος Λαμίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, του Επιμελητηρίου Φθιώτιδος, του Συλλόγου Υπαλλήλων του Δήμου Λαμιέων, του Ιδρύματος της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Μέριμνα Γήρατος Αθανάσιος και Μαίρη Ακρίδα» στην Σπερχειάδα, της Group Center Hellas Security, του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Φθιώτιδος – Ευρυτανίας, της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Ν. Φθιώτιδας, του Ιατρικού Συλλόγου Ν. Φθιώτιδος, του Συνδέσμου Βιομηχανιών – Βιοτεχνιών ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας, καθώς τέλεσε και τον Αγιασμό και ευλόγησε την βασιλόπιτα του Αθλητικού Συλλόγου «Μυρμιδόνες» Στυλίδος και παραβρέθηκε επίσης στην εόρτια συνεστίαση του Πολιτιστικού Συλλόγου «Καλλίχορος».

Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε ποιμαντικώς και την Ιερά Μονή Αγίων Αναργύρων Αταλάντης προκειμένου να ευχηθεί δια ζώσης τα έτη πολλά στην άγουσα τα ονομαστήρια της Γερόντισσα Φιλοθέη.

Στις εγκαταστάσεις του Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως στη Λαμία, ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε πολυπληθή όμιλο νέων επιστημόνων του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, τους οποίους συνόδευαν ο Διευθυντής του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας Αρχιμ. π. Συμεών Βενετσιάνος και ο Αρχιμ. π. Ιωσήφ Κατσούρης, τους οποίους ξενάγησε σε όλους τους χώρους και σε όλες τις δομές της Κεντρικής Διοικήσεως ο ίδιος ο Σεβασμιώτατος, παρέχοντας τους την φιλοξενία και την αγάπη της τοπικής Εκκλησίας, ευχόμενος παράλληλα καλή πρόοδο και κάθε επιτυχία στην ζωή τους.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Φθιώτιδος Συμεών στα Παραπολιτικά: «Υπάρχει ένα μεγάλο κίνημα αγάπης στην Φθιώτιδα»

«Υπάρχει ένα μεγάλο κίνημα αγάπης στην Φθιώτιδα»

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών μίλησε σήμερα στον δημοσιογράφο Σπύρο Χαριτάτο, του ραδιοφωνικού Σταθμού «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM», σχετικά με την σπουδαία εκδήλωση της περασμένης Κυριακής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων