26/11/2018 26/11/2018 Όπως είναι γνωστό, η Ιατρική Εταιρεία Καβάλας προσπαθεί να αξιοποιήσει το ακίνητό της στην περιοχή του σανατορίου, το κτήριο της παλιάς ορθοπεδικής κλινικής. Το κτήριο του σανατορίου βρίσκεται ακόμη υπό δικαστική διεκδίκηση, αν και σε πρώτο βαθμό η υπόθεση κερδήθηκε από την Ιατρική Εταιρεία. Την Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018, το μεσημέρι, μηχανικοί από τη Θεσσαλονίκη...
26 Νοεμβρίου, 2018 - 13:48

Ενδιαφέρον Ι.Μ. Φιλίππων για την πρώην ορθοπεδική κλινική

Διαδώστε:
Ενδιαφέρον Ι.Μ. Φιλίππων για την πρώην ορθοπεδική κλινική

Όπως είναι γνωστό, η Ιατρική Εταιρεία Καβάλας προσπαθεί να αξιοποιήσει το ακίνητό της στην περιοχή του σανατορίου, το κτήριο της παλιάς ορθοπεδικής κλινικής. Το κτήριο του σανατορίου βρίσκεται ακόμη υπό δικαστική διεκδίκηση, αν και σε πρώτο βαθμό η υπόθεση κερδήθηκε από την Ιατρική Εταιρεία.

Την Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018, το μεσημέρι, μηχανικοί από τη Θεσσαλονίκη είδαν το κτήριο της πρώην ορθοπεδικής κλινικής συνοδευόμενοι από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως & Θάσου, κ. Στέφανο, και τον πρόεδρο τη Ιατρικής Εταιρείας, κ. Αρχέλαο Γρανά. Η Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της, έχοντας κατά νου συγκεκριμένη επένδυση που θα δημιουργήσει μια προοπτική απασχόλησης για άτομα προερχόμενα από προγράμματα απεξάρτησης.

Ο Μητροπολίτης, κ. Στέφανος, πιστεύει ιδιαιτέρως στη συγκεκριμένη ιδέα και προσπαθεί να την ωριμάσει. Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης διαδικασίας, εντάσσεται και η χθεσινή επίσκεψη στην πρώην ορθοπεδική κλινική.

Ενδιαφέρον για μετατροπή του ακινήτου σε μονάδα αποκατάστασης ή σε γηροκομείο έδειξαν στο πρόσφατο παρελθόν και άλλοι ιδιώτες. Ωστόσο, η Ιατρική Εταιρεία Καβάλας δίνει προτεραιότητα στην πρόταση του Μητροπολίτη κ. Στεφάνου, καθώς προέρχεται από ένα σημαντικό τοπικό φορέα και ειδικότερα από την Εκκλησία. Νεότερα για το ενδιαφέρον την Μητρόπολης θα υπάρξουν τις προσεχείς ημέρες ή εβδομάδες.

ΠΗΓΗ: proininews.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων