21/12/2021 21/12/2021 Δωρο-επιταγές μοιράζει και φέτος ενόψει Χριστουγέννων το Κεντρικό Ταμείο Ευποιίας της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, που για μια ακόμα χρονιά σκέφτεται τον εμπερίστατο άνθρωπο μέσα στις Άγιες Μέρες. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε, «με τη φροντίδα του Κεντρικού Ταμείου Ευποιΐας και με σκοπό τη συνέχιση της παράδοσης της έμπρακτης αγάπης της...
21 Δεκεμβρίου, 2021 - 19:17

Δωροεπιταγές από τη Μητρόπολη Φιλίππων ενόψει Χριστουγέννων

Διαδώστε:
Δωροεπιταγές από τη Μητρόπολη Φιλίππων ενόψει Χριστουγέννων

Δωρο-επιταγές μοιράζει και φέτος ενόψει Χριστουγέννων το Κεντρικό Ταμείο Ευποιίας της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, που για μια ακόμα χρονιά σκέφτεται τον εμπερίστατο άνθρωπο μέσα στις Άγιες Μέρες. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε, «με τη φροντίδα του Κεντρικού Ταμείου Ευποιΐας και με σκοπό τη συνέχιση της παράδοσης της έμπρακτης αγάπης της τοπικής Εκκλησίας προς τον πάσχοντα και εμπερίστατο συνάνθρωπο, δόθηκαν στους εφημερίους των Ενοριών της Καβάλας εκατό (100) δωρο-επιταγές, για τις επιδώσουν στους εμπερίστατους συμπολίτες για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι τους».

Οι οικογένειες, που υπέδειξαν οι εφημέριοι, θα παραλάβουν τις δωρο-επιταγές από την Ενορία τους την Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2021. Συμμέτοχη στην προνοιακή αυτή δράση, γίνεται και πάλι η Διεύθυνση της Κλινικής «ΛΗΤΩ», που ενισχύει δέκα οικογένειες, ώστε, μαζί με την διακριτική συμμετοχή των Φιλόπτωχων Ταμείων των Ενοριών της πόλης, ο συνολικός αριθμός των οικογενειών που ενισχύονται να πλησιάζουν τις 500.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων