18/06/2023 18/06/2023 Το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου  διοργανώνει την προσεχή Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 και ώρα 7 το απόγευμα στὸ Πάρκο Φαλήρου εορταστική Εκδήλωση, αφιερωμένη στη νεότητα με την συμμετοχή πολυπροσώπων παιδικών και νεανικών ομάδων από τα Κατηχητικά Σχολεία και τις Ενοριακές Νεανικές Συναντήσεις. Η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Πρόκειται για μια ξεχωριστή εορταστική...
18 Ιουνίου, 2023 - 20:26
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2023 - 20:01

Καβάλα: Εορταστική εκδήλωση για τους νέους από την Μητρόπολη Φιλίππων

Διαδώστε:
Καβάλα: Εορταστική εκδήλωση για τους νέους από την Μητρόπολη Φιλίππων

Το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου  διοργανώνει την προσεχή Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 και ώρα 7 το απόγευμα στὸ Πάρκο Φαλήρου εορταστική Εκδήλωση, αφιερωμένη στη νεότητα με την συμμετοχή πολυπροσώπων παιδικών και νεανικών ομάδων από τα Κατηχητικά Σχολεία και τις Ενοριακές Νεανικές Συναντήσεις.

Η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως

Πρόκειται για μια ξεχωριστή εορταστική εκδήλωση με αθλοπαιδίες, τραγούδια και δράσεις παιδιών, η οποία με αφορμή την λήξη των Κατηχητικών Σχολείων της παρούσας ιεραποστολικής περιόδου, έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα των «ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ 2023», και η οποία εξυπηρετεί τον σκοπό της εξάρσεως του θεσμού της Κατηχητικής Διακονίας και της περαιτέρω ενθαρρύνσεως των νέων.

Με αυτές τις σκέψεις και με την προσμονή του επετειακού εορτασμού της επετείου μνήμης του Φωτιστού και Πολιούχου μας αγίου Αποστόλου Παύλου η τοπική μας Εκκλησία μάς καλεί να συμμετάσχουμε στην μοναδική αυτή εκδήλωση, η οποία μέσα από τις χαρούμενες φωνές και τα φωτεινά πρόσωπα των μικρών παιδιών μας μαζί με τους Γονείς τους, θα πλημμυρίσει τις καρδιές μας με τα συναισθήματα της αγάπης και της αγαλλιάσεως και θα ενισχύσει τους ισχυρούς δεσμούς μας με τα παιδιά και την πατροπαράδοτη ελληνική οικογένεια.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων