20/06/2023 20/06/2023 Ενισχύθηκαν από την Κυριακή 18 Ιουνίου το απόγευμα τα προληπτικά και προστατευτικά μέτρα στο ακίνητο πλησίον της εκκλησίας του Αη Γιάννη επειδή την ίδια μέρα κατέρρευσε η οροφή του. Πλέον πρόσβαση στον ιερό ναό έχουν οι πολίτες μόνο από την οδό Φιλίππου. Ο ιερός ναός μέσω της Ιεράς Μητρόπολης Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου προσπαθεί να εντάξει...
20 Ιουνίου, 2023 - 16:43
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2023 - 16:14

Καβάλα: Σε κίνδυνο ο ναός του Αη Γιάννη από παρακείμενο ετοιμόρροπο κτήριο

Διαδώστε:
Καβάλα: Σε κίνδυνο ο ναός του Αη Γιάννη από παρακείμενο ετοιμόρροπο κτήριο

Ενισχύθηκαν από την Κυριακή 18 Ιουνίου το απόγευμα τα προληπτικά και προστατευτικά μέτρα στο ακίνητο πλησίον της εκκλησίας του Αη Γιάννη επειδή την ίδια μέρα κατέρρευσε η οροφή του. Πλέον πρόσβαση στον ιερό ναό έχουν οι πολίτες μόνο από την οδό Φιλίππου.

Ο ιερός ναός μέσω της Ιεράς Μητρόπολης Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου προσπαθεί να εντάξει έργο αποκατάστασης σε πρόγραμμα. Αυτό ενώ το επιδιώκει πολύ καιρό, δεν το επιτυγχάνει  όπως αναφέρει το proininews.gr.» Λέγεται ότι πρόκειται για μια ακόμη ασυμφωνία στην περιοχή του ακινήτου του Σχεδίου Πόλης με το Γενικό Πολεοδομικό. Αυτή η ασυμφωνία εμποδίζει την έκδοση οικοδομικής άδειας. Μόνο που τώρα πρέπει να υπάρξει άδεια για να αντιμετωπιστεί μια επείγουσα και επικίνδυνη κατάσταση», αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων