24/09/2021 24/09/2021 Ξεκίνησαν οι εγγραφές στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων και θα διαρκέσουν μέχρι τις 10 Οκτωβρίου. Η Ιερά Μητρόπολη καλεί όσους και όσες επιθυμούν να φοιτήσουν στη Σχολή εντελώς δωρεάν να απευθυνθούν στους εφημέριους των Ενωριών και στο βιβλιοπωλείο της Ιερά Μητροπόλεως (Μητρ. Προκοπίου & Παλαιολόγου). Τα μαθήματα στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής αρχίζουν...
24 Σεπτεμβρίου, 2021 - 16:32
Τελευταία ενημέρωση: 24/09/2021 - 15:58

Εγγραφές στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ. Φιλίππων

Διαδώστε:
Εγγραφές στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ. Φιλίππων

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων και θα διαρκέσουν μέχρι τις 10 Οκτωβρίου.

Η Ιερά Μητρόπολη καλεί όσους και όσες επιθυμούν να φοιτήσουν στη Σχολή εντελώς δωρεάν να απευθυνθούν στους εφημέριους των Ενωριών και στο βιβλιοπωλείο της Ιερά Μητροπόλεως (Μητρ. Προκοπίου & Παλαιολόγου).

Τα μαθήματα στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής αρχίζουν την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου με τον καθιερωμένο Αγιασμό, ενώ θα πραγματοποιούνται, στην ενοριακή αίθουσα του ιερου ναού Αγίου Παύλου στην Καβάλα και στο Πνευματικό Κέντρο της ενορίας του Αγίου Γεωργίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων