07/01/2022 07/01/2022 Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καβάλας τέλεσε την πανηγυρική Θεία Λειτουργία για την δεσποτική εορτή των Θεοφανείων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος. Ακολούθως, με κάθε επισημότητα και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε ο καθαγιασμός των υδάτων στο λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος».   «Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να επικρατήσει στη χώρα...
07 Ιανουαρίου, 2022 - 12:55

Μητροπολίτης Φιλίππων: «Αντάρτες υπήρχαν το ’40»

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Φιλίππων: «Αντάρτες υπήρχαν το ’40»

Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καβάλας τέλεσε την πανηγυρική Θεία Λειτουργία για την δεσποτική εορτή των Θεοφανείων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος. Ακολούθως, με κάθε επισημότητα και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε ο καθαγιασμός των υδάτων στο λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος». 

«Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να επικρατήσει στη χώρα μας αυτό το οποίο χρειαζόμαστε και αυτό είναι η ενότητα, η συγκράτηση σε πράγματα, (για) τα οποία μπορεί στο μέλλον να μας κρίνουν αυστηρά», είπε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος, συμπληρώνοντας ότι εύχεται με όλη τη δύναμη της ψυχής του «τα παιδιά μας να πάρουν από εμάς μηνύματα αισιοδοξίας, όχι φόβου, ούτε παθών, αλλά μηνύματα προσπαθείας, ελπίδος και ζωής».

Δείτε ακόμα τι απάντησε ο Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου σε ερώτηση για το «αντάρτικο» για το οποίο τον κατηγόρησαν:

Φωτογραφίες: kavalanews.gr

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων