15/03/2022 15/03/2022 Την φιλανθρωπική διακονία της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου και το Κεντρικό Ταμείο Πρόνοιας που έχει δημιουργηθεί για την ενίσχυση του κοινωνικού έργου που έχει αναπτύξει σε συνολικά 94 ενορίες στηρίζει γνωστή εταιρεία Ενέργειας.  Έπειτα από σχετική επικοινωνία της επικεφαλής του τμήματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Ίλιας Ρήγα, με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και...
15 Μαρτίου, 2022 - 18:55
Τελευταία ενημέρωση: 15/03/2022 - 19:05

Συμφωνία Μητρόπολης Φιλίππων-εταιρείας ενέργειας για την καθημερινή παροχή συσσιτίων

Διαδώστε:
Συμφωνία Μητρόπολης Φιλίππων-εταιρείας ενέργειας για την καθημερινή παροχή συσσιτίων

Την φιλανθρωπική διακονία της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου και το Κεντρικό Ταμείο Πρόνοιας που έχει δημιουργηθεί για την ενίσχυση του κοινωνικού έργου που έχει αναπτύξει σε συνολικά 94 ενορίες στηρίζει γνωστή εταιρεία Ενέργειας. 

Έπειτα από σχετική επικοινωνία της επικεφαλής του τμήματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Ίλιας Ρήγα, με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανο αποφασίστηκε μία σημαντική δωρεά, που εστιάζει στα καθημερινά συσσίτια των ενοριών, και, ειδικότερα, στο «Τραπέζι της Αγάπης», που αποτελεί μία σημαντική φιλανθρωπική διακονία της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου περίπου για τέσσερις δεκαετίες.

Για την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας επισκέφθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 10 Μαρτίου τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Στέφανο, η Διευθύνουσα Σύμβουλος και Country Manager της Energean στην Ελλάδα Δρ. Κατερίνα Σάρδη, η οποία και δήλωσε σχετικά:

«Η δωρεά μας αυτή εντάσσεται στη γενικότερη στρατηγική της εταιρείας μας για την υλοποίηση των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ και, ειδικότερα, των Στόχων 1 και 2 για Μηδενική Φτώχεια και Μηδενική Πείνα, καθώς και του Στόχου 17 για Συνεργασία για την επίτευξη των Στόχων», είπε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας, Κατερίνα Σάρδη, τονίζοντας πως αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Στέφανο και τους συνεργάτες του για το έργο της της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, «ένα έργο για το οποίο δεσμευόμαστε να παρέχουμε την στήριξή μας σε σταθερή βάση».

Στη συνέχεια ο κ. Στέφανος ευχαρίστησε την κ. Σάρδη, ενώ κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, συζητήθηκε η προοπτική ανάλογων συνεργασιών και κοινών πρωτοβουλιών στο μέλλον, προς όφελος πάντοτε του κοινωνικού ιστού της περιοχής.

Πληροφορίες και φωτογραφία: ecozen.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων