26/01/2024 26/01/2024 Η Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας  διοργανώνει εκδήλωση με αφορμή την εορτή των Τριών Ιεραρχών, Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου, εφόρων και προστατών των Γραμμάτων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024, στις 18:00, στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας (Οδός Δημάρχου Αναστασίου Σούλα, Νέο Δημοτικό...
26 Ιανουαρίου, 2024 - 20:38
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2024 - 20:26

Εκδήλωση εορτής των Τριών Ιεραρχών και τιμητική βράβευση συνταξιοδοτηθέντων εκπαιδευτικών της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης

Διαδώστε:
Εκδήλωση εορτής των Τριών Ιεραρχών και τιμητική βράβευση συνταξιοδοτηθέντων εκπαιδευτικών της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης

Η Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας  διοργανώνει εκδήλωση με αφορμή την εορτή των Τριών Ιεραρχών, Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου, εφόρων και προστατών των Γραμμάτων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024, στις 18:00, στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας (Οδός Δημάρχου Αναστασίου Σούλα, Νέο Δημοτικό Πάρκος Φλώρινας).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίος, θα βραβεύσει τους συνταξιοδοτηθέντες το 2023 εκπαιδευτικούς της Αθμιας και Βθμιας Εκπαίδευσης των σχολείων των πόλεων της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων