13/12/2023 13/12/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίος, συνοδευόμενος από τον Αρχιμανδρίτη π. Σεβαστιανό Τοπάλη, τίμησε με την παρουσία του το γραφείο του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Άνθιμου Μπιτάκη, στις 11 Δεκεμβρίου 2023. Η συνάντηση εστιάστηκε σε θέματα στρατηγικής σημασίας για την περιοχή, καθώς και σε πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην ενίσχυση της κοινότητας, ενώ διατυπώθηκαν...
13 Δεκεμβρίου, 2023 - 13:57
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2023 - 13:43

Επίσκεψη Μητροπολίτη Φλωρίνης στον Δήμαρχο Αμυνταίου Άνθιμο Μπιτάκη

Διαδώστε:
Επίσκεψη Μητροπολίτη Φλωρίνης στον Δήμαρχο Αμυνταίου Άνθιμο Μπιτάκη

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίος, συνοδευόμενος από τον Αρχιμανδρίτη π. Σεβαστιανό Τοπάλη, τίμησε με την παρουσία του το γραφείο του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Άνθιμου Μπιτάκη, στις 11 Δεκεμβρίου 2023.

Η συνάντηση εστιάστηκε σε θέματα στρατηγικής σημασίας για την περιοχή, καθώς και σε πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην ενίσχυση της κοινότητας, ενώ διατυπώθηκαν ευχές για την ευημερία και την ενότητα του τοπικού πληθυσμού.

Η επίσκεψη αποτέλεσε μια ευκαιρία για διάλογο και συνεργασία προς το κοινό καλό, ενισχύοντας τη σχέση μεταξύ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Εκκλησιαστικού Σώματος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων