14/02/2024 14/02/2024 Κακόβουλη επίθεση δέχθηκε η ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας (www.imflorinas.gr) με αποτέλεσμα να τεθεί προσωρινά εκτός λειτουργίας. Σε ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας επισημαίνει πως η παρουσία της ιστοσελίδας και ο λόγος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Ειρηναίου «ενόχλησαν συγκεκριμένες ομάδες οι οποίες προέβησαν στην εν λόγω επίθεση» και...
14 Φεβρουαρίου, 2024 - 21:32
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2024 - 21:34

Κακόβουλη επίθεση στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης

Διαδώστε:
Κακόβουλη επίθεση στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης

Κακόβουλη επίθεση δέχθηκε η ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας (www.imflorinas.gr) με αποτέλεσμα να τεθεί προσωρινά εκτός λειτουργίας.

Σε ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας επισημαίνει πως η παρουσία της ιστοσελίδας και ο λόγος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Ειρηναίου «ενόχλησαν συγκεκριμένες ομάδες οι οποίες προέβησαν στην εν λόγω επίθεση» και ενημερώνει ότι έχει προβεί σε όλες τις κατά το νόμο ενέργειες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας:

«Σας ανακοινώνουμε ότι η ιστοσελίδα της ιερές Μητροπόλεώς μας: www.imflorinas.gr έχει προσβληθεί από κακόβουλη επίθεση και είναι προσωρινά εκτός λειτουργίας.
Η παρουσία της ιστοσελίδας και ο λόγος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Ειρηναίου ενόχλησαν συγκεκριμένες ομάδες οι οποίες προέβησαν στην εν λόγω επίθεση.
Παρακαλούμε να μην λάβετε υπόψη σας περιεχόμενο το οποίο δεν εκφράζει την Ιερά Μητρόπολη ή περιέχει παραπλανητικές και προσβλητικές πληροφορίες, το οποίο ενδεχομένως δημοσιευθεί στον ιστότοπο, τα κοινωνικά δίκτυα ή αποσταελί με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e–mails) της Ιεράς Μητροπόλεως.
Η Ιερά Μητρόπολη έχει προβεί σε όλες τις κατά το νόμο ενέργειες.»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων