18/12/2023 18/12/2023 Τον Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίο επισκέφθηκε στις 16 Δεκεμβρίου, αντιπροσωπεία καθηγητών του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητρόπολης, με επικεφαλής την κα. Χρυσάνθη Μπάγιου, υπεύθυνη του Φροντιστηρίου. Ο Ποιμενάρχης ενημερώθηκε από τις καθηγήτριες και τους καθηγητές για το εκπαιδευτικό έργο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, ευχήθηκε για τη συνέχιση της προσφοράς τους στο κοινωνικό έργο της...
18 Δεκεμβρίου, 2023 - 20:32
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2023 - 20:42

Kαθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Iεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης στον Μητροπολίτη Ειρηναίο

Διαδώστε:
Kαθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Iεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης στον Μητροπολίτη Ειρηναίο

Τον Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίο επισκέφθηκε στις 16 Δεκεμβρίου, αντιπροσωπεία καθηγητών του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητρόπολης, με επικεφαλής την κα. Χρυσάνθη Μπάγιου, υπεύθυνη του Φροντιστηρίου.

Ο Ποιμενάρχης ενημερώθηκε από τις καθηγήτριες και τους καθηγητές για το εκπαιδευτικό έργο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, ευχήθηκε για τη συνέχιση της προσφοράς τους στο κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης και διαβεβαίωσε στην αντιπροσωπεία τη συνέχιση και την υποστήριξη της λειτουργίας του Φροντιστηρίου, το οποίο προσφέρει δωρεάν μαθήματα σε μαθητές που αδυνατούν να παρακολουθήσουν ιδιωτικά ενισχυτικά ή φροντιστηριακά μαθήματα, προσπαθώντας να εξασφαλίσει ίσες δυνατότητες και ευκαιρίες στις νέες και τους νέους μας που επιθυμούν και αγωνίζονται για τη μόρφωσή τους.

Επίσης, μετέφερε στους εκπαιδευτικούς την ευγνωμοσύνη της τοπικής κοινωνίας, των γονέων και των μαθητών που φοιτούν στο Φροντιστήριο και ευχήθηκε ο Χριστός να ευλογεί στο πολλαπλάσιο τη ζωή και την οικογένειά τους, ενώ ζήτησε να μεταφέρουν τις ευχές του στην κα. Ευαγγελία Ρίζου, Διευθύντρια του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου – Γυμνασίου Φλώρινας, και την Ορθόδοξη Ιεραποστολική Αδελφότητα «Αγία Μακρίνα» για την συμβολή τους στο κοινωνικό έργο της Μητροπόλεως.

Το Φροντιστήριο ιδρύθηκε προ δεκαετίας ως όραμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου πρ. Φλωρίνης κ. Θεοκλήτου και εδρεύει στο Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο – Γυμνάσιο Φλώρινας. Παραδίδονται μαθήματα των ανθρωπιστικών και των θετικών επιστημών για μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και προετοιμάζονται υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το διδακτικό προσωπικό αποτελούν οι εθελόντριες καθηγήτριες και οι εθελοντές καθηγητές: Ιωάννης Βελονάκης, Παρθένα Γεωργιάδου, Λουΐζα Δελέγκου, Ειρήνη Δραγιάννη, Αθανάσιος Κυρκόπουλος, Αικατερίνη Μάρρου, Δημήτριος Πετρόπουλος, Χριστίνα Προκοπίδου, Χριστίνα Σιάπα, Βασιλική Τζιάτζιου, Μαριάννα Τσαρούχα, και Γεώργιος Χατζής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων