16/02/2024 16/02/2024 Για την κακόβουλη ηλεκτρονική επίθεση που δέχθηκε η ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας (www.imflorinas.gr) από χάκερς με αποτέλεσμα να τεθεί προσωρινά εκτός λειτουργίας, μίλησε ο Σεβασμιώτατος Mητροπολίτης κ. Ειρηναίος στην εκπομπή «Ραδιοεφημερίδα» του True Story Radio με την Αναστασία Κοτζακόλιου. Ακούστε το σχετικό απόσπασμα: Ο Σεβασμιώτατος έκανε λόγο για πρωτόγνωρο περιστατικό για την περιοχή, λέγοντας...
16 Φεβρουαρίου, 2024 - 17:05
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2024 - 17:10

Ο Φλωρίνης Ειρηναίος για την επίθεση στην ιστοσελίδα της Μητρόπολης

Διαδώστε:
Ο Φλωρίνης Ειρηναίος για την επίθεση στην ιστοσελίδα της Μητρόπολης

Για την κακόβουλη ηλεκτρονική επίθεση που δέχθηκε η ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας (www.imflorinas.gr) από χάκερς με αποτέλεσμα να τεθεί προσωρινά εκτός λειτουργίας, μίλησε ο Σεβασμιώτατος Mητροπολίτης κ. Ειρηναίος στην εκπομπή «Ραδιοεφημερίδα» του True Story Radio με την Αναστασία Κοτζακόλιου.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ο Σεβασμιώτατος έκανε λόγο για πρωτόγνωρο περιστατικό για την περιοχή, λέγοντας πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι, αφού μέσω της ιστοσελίδας οι χάκερς μπορεί να θέλουν να προβάλουν υλικό ακατάλληλο και μη επιθυμητό.

«Ο Νόμος δίνει το πλαίσιο που κινούμαστε και το αντιμετωπίζουμε με αυτό τον τρόπο», σημείωσε, ενώ ερωτηθείς γιατί έγινε αυτό απάντησε πως «δεν μπορώ να μπω στη λογική παράλογων ανθρώπων», εκτιμώντας πως κάτι πρέπει να ενόχλησε, είτε για κάτι που ειπώθηκε είτε για κάτι που γράφτηκε όπως λένε και οι αρχές.

«Εμείς δεν θα υποστείλουμε καμία προσπάθεια ενημέρωσης, κατήχησης του κόσμου και διδασκαλίας, ό,τι και να μας στοιχήσει. Τέτοιες παράλογες κινήσεις, φέρνουν στους ανθρώπους αυτούς τα αντίθετα αποτελέσματα», ανέφερε ακόμη ο Μητροπολίτης κ. Ειρηναίος, λέγοντας πως σε τέτοιες κακόβουλες ενέργειες προχωρούν άνθρωποι που δεν αντέχουν την αλήθεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κακόβουλη επίθεση στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης

Φλωρίνης Ειρηναίος για νομοσχέδιο ομόφυλων: «Εύχομαι να τους φωτίσει ο Θεός σήμερα στη Βουλή»

(Πηγή: e-ptolemeos.gr)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων