17/02/2024 05/03/2024 Εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας το απόγευμα της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου 2024. Τη βασιλόπια ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητος παρουσία του Αρχιμανδρίτη της Ιεράς Μητροπόλεψς Νικηφόρου Μανάδη, ιερέων της πόλης και φυσικά της νέας διοικήτριας της Σχολής Αρχοντίας Σερέτη, του έμψυχου δυναμικού της Σχολής και των σπουδαστών...
17 Φεβρουαρίου, 2024 - 17:51
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2024 - 0:55

Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης ευλόγησε τη Bασιλόπιτα στη Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης ευλόγησε τη Bασιλόπιτα στη Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας

Εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας το απόγευμα της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου 2024.

Τη βασιλόπια ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητος παρουσία του Αρχιμανδρίτη της Ιεράς Μητροπόλεψς Νικηφόρου Μανάδη, ιερέων της πόλης και φυσικά της νέας διοικήτριας της Σχολής Αρχοντίας Σερέτη, του έμψυχου δυναμικού της Σχολής και των σπουδαστών της.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, αντιδήμαρχοι του Δήμου Εορδαίας, εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης του Δήμου, όπως επίσης θα πρέπει να σημειωθεί πως παραβρέθηκε και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας Βασίλειος Ζιώγου.

Να σημειωθεί πως η Διοικήτρια τις Σχολής απέδωσε μια τιμητική πλακέτα στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ειρηναίο, καθώς επίσης και μια τιμητική πλακέτα στον Πρωτοπρεσβύτερο Θεόφιλο Φραγκουλίδη, Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίας Σκέπης Πτολεμαϊδας, για την προσφορά της τοπικής ενορίας στη Σχολή Πυροσβεστών.

Στην σύντομη ομιλία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ειρηναίος εξήρε το έργο των πυροσβεστών και δήλωσε πως η τοπική Εκκλησία θα είναι παρούσα σε ό,τι χρειαστεί η Σχολή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων