17/04/2024 17/04/2024 Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό με τίτλο «Prosvasi’s Autism Ball». Στην συγκεκριμένη εκδήλωση, τα Άτομα με Αναπηρία του ΚΔΑΠ ΑμεΑ «ΠΡΟΣΒΑΣΗ» Φλώρινας έπλεξαν χρησιμοποιώντας 560 νήματα πλεξίματος δημιουργώντας ένα κουβάρι συνολικού μήκους 3.920 μέτρων στα χρώματα του Αυτισμού. Το κουβάρι του Αυτισμού θα ταξιδέψει...
17 Απριλίου, 2024 - 18:28
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2024 - 17:26

Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης σε εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης σε εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό

Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό με τίτλο «Prosvasi’s Autism Ball».

Στην συγκεκριμένη εκδήλωση, τα Άτομα με Αναπηρία του ΚΔΑΠ ΑμεΑ «ΠΡΟΣΒΑΣΗ» Φλώρινας έπλεξαν χρησιμοποιώντας 560 νήματα πλεξίματος δημιουργώντας ένα κουβάρι συνολικού μήκους 3.920 μέτρων στα χρώματα του Αυτισμού. Το κουβάρι του Αυτισμού θα ταξιδέψει και θα ξετυλιχθεί σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας προκειμένου να μεταφέρει το μήνυμα της συμπερίληψης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων