05/07/2023 05/07/2023 Η πολυβραβευμένη συμπατριώτισσα μας από την κυβέρνηση της Νότιας Αυστραλίας Αλεξάνδρα Βακιτσίδου και μεγάλη ομάδα εθελοντών από διάφορους φορείς της Φλώρινας, διοργάνωσαν την 11η ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση «ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΜΕ» τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023 στον αύλειο χώρο του Ι.Ν. της Αγίας Παρασκευής Φλώρινας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη...
05 Ιουλίου, 2023 - 12:26
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2023 - 11:59

Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης στην 11η ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση «ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΜΕ»

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης στην 11η ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση «ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΜΕ»

Η πολυβραβευμένη συμπατριώτισσα μας από την κυβέρνηση της Νότιας Αυστραλίας Αλεξάνδρα Βακιτσίδου και μεγάλη ομάδα εθελοντών από διάφορους φορείς της Φλώρινας, διοργάνωσαν την 11η ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση «ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΜΕ» τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023 στον αύλειο χώρο του Ι.Ν. της Αγίας Παρασκευής Φλώρινας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης, της Περιφερειακής Ενότητας και του Δήμου Φλώρινας, και των επιχειρήσεων-καταστημάτων της Φλώρινας.

Ξεχωριστή ήταν η στιγμή όταν η κ. Βακιτσίδου αναφέρθηκε στην απουσία του εκλιπόντος ιερέα π. Δημοσθένη ο οποίος ήταν μια ξεχωριστή παρουσία στις προηγούμενες εκδηλώσεις.

Παραβρέθηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητος, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Σωτήριος Βόσδου , ο Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλειος Γιαννάκης η αντιδήμαρχος Σοφία Φουδούλη , ο Πρόεδρος της Κοινότητας Φλώρινας Ρόζας Κωσταντίνος.

Ο Πρόεδρος του ΦΣΦ Αριστοτέλη κ. Ραπτόπουλος Χατζηστεφάνου Κωνσταντίνος πραγματοποίησε ομιλία με θέμα «Γηροκομείο Φλώρινας και Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής – Βίοι Παράλληλοι» ενώ αμέσως τον λόγο έλαβε η κ.Βακιτσιδου η οποία μέσα σε έντονη συγκίνηση αναφέρθηκε στα 11 χρόνια της εκδήλωσης αλλά και στο έργο που επιτελεί στην μακρινή Αυστραλία , ένα έργο που η κυβέρνηση της Αυστραλίας της απένειμε την υψηλότατη τιμητική διάκριση, Γυναίκα της χρονιάς για το 2019 για την αναγνώριση των υπηρεσιών που προσέφερε και εξακολουθεί να προσφέρει στην ευρύτερη νοτιοαυστραλιανή κοινότητα ενώ το 2023 της απονεμήθηκε το Ευγενές δια βίου Βραβείο του Τάγματος της Αυστραλίας και της Βρετανικής Κοινοπολιτείας (Ηνωμένου Βασιλείου, Αυστραλίας, Νέας Ζηλανδίας), από τον Κυβερνήτη της Νότιας Αυστραλίας.

Όμορφες μελωδίες χάρισε για το τέλος της εκδήλωσης η μικτή χορωδία του ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης».

Πηγή: floriniotika.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων