13/12/2023 13/12/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίος, στις 12 Δεκεμβρίου δέχθηκε την επίσκεψη του κ. Μιχαήλ Παπανούση, προέδρου των Απογόνων Μακεδονομάχων Ελλάδος. Την ίδια ημέραο Σεβασμιώτατος παρέστη στην Ορκομωσία του Π.Μ.Σ. «Ολοκληρωμένη Διαχείριση Παραγωγικών Ζώων και Άγριας Πανίδας» και των Αποφοίτων του πρώην Τμήματος Τεχνολογίας Γεωπόνων, στο Αμφιθέατρο της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του...
13 Δεκεμβρίου, 2023 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2023 - 19:29

Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης υποδέχθηκε τον Πρόεδρο των Απογόνων Μακεδονομάχων Ελλάδος

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης υποδέχθηκε τον Πρόεδρο των Απογόνων Μακεδονομάχων Ελλάδος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίος, στις 12 Δεκεμβρίου δέχθηκε την επίσκεψη του κ. Μιχαήλ Παπανούση, προέδρου των Απογόνων Μακεδονομάχων Ελλάδος.

Την ίδια ημέραο Σεβασμιώτατος παρέστη στην Ορκομωσία του Π.Μ.Σ. «Ολοκληρωμένη Διαχείριση Παραγωγικών Ζώων και Άγριας Πανίδας» και των Αποφοίτων του πρώην Τμήματος Τεχνολογίας Γεωπόνων, στο Αμφιθέατρο της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Κατά την ποιμαντική του διακονία τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, επισκέφθηκε τον κ. Άνθιμο Μπιτάκη, Δήμαρχο Αμυνταίου.

Το απόγευμα χοροστάτησε κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ι. Ν. Αγ. Σπυρίδωνα Αχλάδας. Στη συνέχεια, δέχθηκε την επίσκεψη του Δ.Σ. του Συλλόγου Ιεροψαλτών Εορδαίας.

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, μετά τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αμμοχωρίου Φλώρινας, επισκέφθηκε τα παρεκκλήσια του χωριού.

Παρέστη σε εκδήλωση του Συλλόγου Συνταξιούχων Δασκάλων και Νηπιαγωγών Φλώρινας και του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Πτολεμαΐδας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων