14/03/2024 14/03/2024 Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίος κατά την ποιμαντική διακονία του το διάστημα Δευτέρα 4 Μαρτίου έως την Κυριακή 1ο Μαρτίου, πραγματοποίησε πολλαπλές επισκέψεις σε πολιτικούς και εκκλησιαστικούς παράγοντες. Παρακάτω το πρόγραμμα ποιμαντικής διακονίας • Τρίτη 5 Μαρτίου Δέχθηκε την επίσκεψη των Διευθυντών του ΕΠΑ.Λ. Φλώρινας. Τέλεσε αγιασμό στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.)...
14 Μαρτίου, 2024 - 15:28
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2024 - 15:15

Ποιμαντική διακονία Μητροπολίτη Φλωρίνης

Διαδώστε:
Ποιμαντική διακονία Μητροπολίτη Φλωρίνης

Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίος κατά την ποιμαντική διακονία του το διάστημα Δευτέρα 4 Μαρτίου έως την Κυριακή 1ο Μαρτίου, πραγματοποίησε πολλαπλές επισκέψεις σε πολιτικούς και εκκλησιαστικούς παράγοντες.

Παρακάτω το πρόγραμμα ποιμαντικής διακονίας

• Τρίτη 5 Μαρτίου

Δέχθηκε την επίσκεψη των Διευθυντών του ΕΠΑ.Λ. Φλώρινας. Τέλεσε αγιασμό στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) Φλώρινας.

Απόγευμα:

Δέχθηκε την επίσκεψη του Δημάρχου Πρεσπών κ. Γεωργίου Στεργίου και δημοτικών συμβούλων του Δήμου.

Τετάρτη 6 Μαρτίου

Δέχθηκε την επίσκεψη του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας Ταξιάρχου κ. Κωνσταντίνου Σπανούδη.

• Πέμπτη 7 Μαρτίου

Απόγευμα:
Δέχτηκε την επίσκεψη μαθητών και εκπαιδευτικών του Μουσικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης.

• Σάββατο 9 Μαρτίου – Κυριακή 10 Μαρτίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίος, κατά το διήμερο 9–10 Μαρτίου 2024, επισκέφτηκε το Οικουμενικό Πατριαρχείο, συνοδευόμενος από τον αρχιμ. κ. Αγαθάγγελο Ταλλίδη και τον αρχιδιάκονο κ. Θεόκλητο Στάμκο.

Φωτο: Νίκος Παπαχρήστου

Την Κυριακή των Απόκρεω, 10 Μαρτίου, ο Ποιμενάρχης χοροστάτησε στον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι της Κωνσταντινούπολης. Στη Θεία Λειτουργία παρέστη συμπροσευχόμενος ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ. κ. Βαρθολομαίος, o οποίος μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας καλωσόρισε τον Σεβασμιώτατο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων