19/03/2024 19/03/2024 Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίος κατά την ποιμαντική διακονία του το διάστημα Δευτέρα 11 Μαρτίου έως την Κυριακή 17 Μαρτίου, πραγματοποίησε πολλαπλές επισκέψεις σε πολιτικούς και εκκλησιαστικούς παράγοντες. Παρακάτω το πρόγραμμα ποιμαντικής διακονίας • Τετάρτη 13/3 Τέλεσε αγιασμό στο Ειδικό Σχολείο Πτολεμαΐδας στην Πεντάβρυσο Εορδαίας. Δέχτηκε τις επισκέψεις πιστών και φορέων στο Γραφείο...
19 Μαρτίου, 2024 - 20:55
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2024 - 20:25

Ποιμαντική διακονία Μητροπολίτη Φλωρίνης

Διαδώστε:
Ποιμαντική διακονία Μητροπολίτη Φλωρίνης

Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίος κατά την ποιμαντική διακονία του το διάστημα Δευτέρα 11 Μαρτίου έως την Κυριακή 17 Μαρτίου, πραγματοποίησε πολλαπλές επισκέψεις σε πολιτικούς και εκκλησιαστικούς παράγοντες.

Παρακάτω το πρόγραμμα ποιμαντικής διακονίας

• Τετάρτη 13/3

Τέλεσε αγιασμό στο Ειδικό Σχολείο Πτολεμαΐδας στην Πεντάβρυσο Εορδαίας.
Δέχτηκε τις επισκέψεις πιστών και φορέων στο Γραφείο Μητροπολίτη στην Πτολεμαΐδα.

• Πέμπτη 14/3

Πραγματοποίησε Ιερατική Σύναξη των κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως, με ομιλητή τον αρχιμ. κ. Ειρηναίο Χατζηεφραιμίδη και θέμα «Το μυστήριο του Βαπτίσματος»
Απόγευμα:
Δέχτηκε την επίσκεψη της κας Χριστιάνας Τσουμίτα, Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Φλώρινας, και Συμβούλων της Τ.Κ.

• Παρασκευή 15/3

Δέχτηκε την επίσκεψη του Διευθυντή του Τραπεζικού Καταστήματος Φλώρινας της Τράπεζας Πειραιώς κ. Δημητρίου Σέρβου.
Δέχτηκε την επίσκεψη του Προέδρου και μελών της ΔΗΜ.Τ.Ο Αμυνταίου Νέας Δημοκρατίας.


Δέχτηκε την επισκεψη της κας Γλυκερίας Χατζούλη, Καθηγήτριας Χριστιανικής Αρχαιολογίας και Τέχνης του Τμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

• Σάββατο 16/3

Χοροστάτησε στον Όρθρο και τη Θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λεβαίας Αμυνταίου και τέλεσε το μνημόσυνο του μακαριστού Ευάγγελου Λασκαρίδη, πατρός του εφημέριου του Ναού πρωτοπρ. κ. Σταύρου Λασκαρίδη.
Τέλεσε την εξόδιο ακολουθία του μακαριστού κ. Στέφανου Πασίνη στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Νίκης Φλώρινας.

• Κυριακή 17/3

Τέλεσε αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Φλώρινας.
Δέχτηκε 40μελη όμιλο επισκεπτών του Συλλόγου «Ο Άγιος Νικόλαος» από την Αλεξανδρούπολη.

Απόγευμα:
Χοροστάτησε κατά τον Α´ Κατανυκτικό – Συγχωρητικό Εσπερινό στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος Φλώρινας και ομίλησε με θέμα: «Η Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή ως γέφυρα μεταξύ Θεού και ανθρώπων».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων