03/12/2023 03/12/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φλωρίνης κ. Ειρηναίος κατά την ποιμαντική του διακονία επισκέφθηκε χθες την Ιερά Μονή Αγίου Αυγουστίνου Φλωρίνης, όπου τον υποδέχθηκε η αδελφότητα στα προπύλαια της Μονής. Ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε χθες την επίσκεψη πολυμελούς κλιμακίου του Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας με επικεφαλής την Πρόεδρό του κ. Κούλα Πουλασιχίδου, καθώς και την επίσκεψη του κ. Νατσιού,...
03 Δεκεμβρίου, 2023 - 14:50
Τελευταία ενημέρωση: 03/12/2023 - 14:00

Ποιμαντική διακονία του Μητροπολίτη Φλωρίνης

Διαδώστε:
Ποιμαντική διακονία του Μητροπολίτη Φλωρίνης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φλωρίνης κ. Ειρηναίος κατά την ποιμαντική του διακονία επισκέφθηκε χθες την Ιερά Μονή Αγίου Αυγουστίνου Φλωρίνης, όπου τον υποδέχθηκε η αδελφότητα στα προπύλαια της Μονής.

Ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε χθες την επίσκεψη πολυμελούς κλιμακίου του Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας με επικεφαλής την Πρόεδρό του κ. Κούλα Πουλασιχίδου, καθώς και την επίσκεψη του κ. Νατσιού, Προέδρου του Κόμματος “Νίκη” και της συνοδείας του.

Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος επιθεώρησε το παρεκκλήσι του Αγ. Γεωργίου Αχλάδας το οποίο υπέστη ρωγμές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων