01/03/2024 01/03/2024 Ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Π.Δ.Μ.) κ. Νίκου Κωνσταντίνος, ο Κοσμήτορας της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών κ. Παπαθανασίου Φωκίων και ο Προϊστάμενος του Αγροκτήματος της Σχολής κ. Πέτρου Αχιλλέας, επισκέφτηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίο την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης μεταφέροντας και τις ευχές του Πρύτανη...
01 Μαρτίου, 2024 - 18:49
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2024 - 19:22

Συνάντηση Μητροπολίτη Φλωρίνης με αντιπροσωπεία του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Φλωρίνης με αντιπροσωπεία του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Π.Δ.Μ.) κ. Νίκου Κωνσταντίνος, ο Κοσμήτορας της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών κ. Παπαθανασίου Φωκίων και ο Προϊστάμενος του Αγροκτήματος της Σχολής κ. Πέτρου Αχιλλέας, επισκέφτηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίο την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης μεταφέροντας και τις ευχές του Πρύτανη του Π.Δ.Μ. κ. Θεοδουλίδη Θεόδωρου.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε εγκάρδια το προσωπικό του Π.Δ.Μ., εξήρε τον ρόλο που το Πανεπιστήμιο διαδραματίζει στην τοπική κοινωνία της ακριτικής μας περιοχής ενώ συμφωνήθηκε η ανάγκη κοινών δράσεων σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων