27/11/2023 27/11/2023 Ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης υποδέχθηκε στο γραφείο του το πρωί της Δευτέρας 27 Νοεμβρίου τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίο. Ήταν η πρώτη επίσημη συνάντησή τους, μετά την ενθρόνιση του Σεβασμιωτάτου, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Ο κ. Γιαννάκης αναφέρθηκε αρχικά στη στενή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ...
27 Νοεμβρίου, 2023 - 17:50
Τελευταία ενημέρωση: 27/11/2023 - 18:15

Συνάντηση του Μητροπολίτη Φλωρίνης Ειρηναίου με τον Δήμαρχο Φλώρινας

Διαδώστε:
Συνάντηση του Μητροπολίτη Φλωρίνης Ειρηναίου με τον Δήμαρχο Φλώρινας

Ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης υποδέχθηκε στο γραφείο του το πρωί της Δευτέρας 27 Νοεμβρίου τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίο.

Ήταν η πρώτη επίσημη συνάντησή τους, μετά την ενθρόνιση του Σεβασμιωτάτου, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο κ. Γιαννάκης αναφέρθηκε αρχικά στη στενή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ Δήμου Φλώρινας και Μητρόπολης, και εν συνεχεία παρέθεσε μία σειρά πρωτοβουλιών που έχουν ληφθεί προκειμένου να υποστηριχθεί το κοινωνικό έργο της Μητρόπολης, καθώς και όσα προγραμματίζονται για το άμεσο μέλλον.

Από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στις προτεραιότητές του και εξέφρασε την πεποίθηση πως η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών θα είναι ακόμα πιο έντονη, με γνώμονα το καλό των πολιτών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων