16/11/2021 16/11/2021 Εκδήλωση με τίτλο “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον Δήμο Φλώρινας και με αφορμή τα διακόσια χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, τα Ελευθέρια της Φλώρινας και την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, την Κυριακή 21/11 στις 6 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο της Π.Ε. Φλώρινας...
16 Νοεμβρίου, 2021 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 16/11/2021 - 19:46

Τα «Ελευθέρια» της Φλώρινας από τη Μητρόπολη Φλωρίνης

Διαδώστε:
Τα «Ελευθέρια» της Φλώρινας από τη Μητρόπολη Φλωρίνης

Εκδήλωση με τίτλο “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον Δήμο Φλώρινας και με αφορμή τα διακόσια χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, τα Ελευθέρια της Φλώρινας και την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεωντην Κυριακή 21/11 στις 6 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο της Π.Ε. Φλώρινας (Ωδείο). Η εκδήλωση περιλαμβάνει συναυλία από τις Παιδικές – Νεανικές Χορωδίες του Κέντρου Νεότητας “ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ” της Ι. Μ. Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας και της Ι. Μ. Γρεβενών.

 

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τα δύο μέσα της Μητροπόλεως:
α) Fb – Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας και
β) Ρ/Σ “ΑΓΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ” – 98.3 fm, https://agiosxrisostomos.radiostream321.com/.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων