10/01/2019 10/01/2019 Με λαμπρότητα στις 3 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11:30, το πρωί, τελέστηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεώς της Ι.Μ. Φωκίδος και έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας υπό του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη, κ. Θεοκτίστου. Στην τελετή των εγκαινίων παρευρέθησαν οι αρχές του τόπου και οι κληρικοί της Ι. Μητροπόλεως.     Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε...
10 Ιανουαρίου, 2019 - 16:49

Εγκαίνια νέων γραφείων και κοπή βασιλόπιτας Ι.Μ. Φωκίδος

Διαδώστε:
Εγκαίνια νέων γραφείων και κοπή βασιλόπιτας Ι.Μ. Φωκίδος

Με λαμπρότητα στις 3 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11:30, το πρωί, τελέστηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεώς της Ι.Μ. Φωκίδος και έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας υπό του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη, κ. Θεοκτίστου.

Στην τελετή των εγκαινίων παρευρέθησαν οι αρχές του τόπου και οι κληρικοί της Ι. Μητροπόλεως.

 

 

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεώς και κυρίως τα Μοναστήρια του Τρικόρφου τα οποία προσέφεραν δωρεάν υλικά και εργάτες, καθώς και χρήματα για την ανακατασκευή του κτιρίου. Επίσης, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε και όσα Μοναστήρια και ενορίες προσέφεραν οτιδήποτε κατά το μέτρο των δυνάμεών τους.

Επιπροσθέτως, ευχαρίστησε τις τοπικές αρχές για όσα και αυτοί από τη θέση τους ενήργησαν για να έχουμε το σημερινό αποτέλεσμα.

 

 

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, η χορωδία των παιδιών του κατηχητικού του Μητροπολιτικού Ναού Αμφίσσης τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τα βυζαντινά κάλαντα.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο Δήμαρχος Δωρίδος, κ. Γεώργιος Καπεντζώνης, προσέφερε στον Σεβασμιώτατο ένα συμβολικό δώρο για το νέο έτος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων