16/01/2020 16/01/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φωκίδος κ. Θεόκτιστος, διόρισε το νέο κληρικό π. Βασίλειο Βλάση Πρωτοπρεσβύτερο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αμφίσσης της εν λόγω Ιεράς Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος αναμένει από τον νεοχειροτονηθέντα κληρικό να δώσει μεγάλη πνοή στην ενορία που διορίστηκε, συνεχίζοντας το θεάρεστο έργο του π. Νικολάου Καραγιάννη, Γενικού Αρχιερατικού της Μητροπόλεώς και Προϊσταμένου του...
16 Ιανουαρίου, 2020 - 18:52
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2020 - 19:24

Ένας φίλος των παιδιών ο νέος εφημέριος

Διαδώστε:
Ένας φίλος των παιδιών ο νέος εφημέριος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φωκίδος κ. Θεόκτιστος, διόρισε το νέο κληρικό π. Βασίλειο Βλάση Πρωτοπρεσβύτερο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αμφίσσης της εν λόγω Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος αναμένει από τον νεοχειροτονηθέντα κληρικό να δώσει μεγάλη πνοή στην ενορία που διορίστηκε, συνεχίζοντας το θεάρεστο έργο του π. Νικολάου Καραγιάννη, Γενικού Αρχιερατικού της Μητροπόλεώς και Προϊσταμένου του Ιερού Ναού.

Ήδη ο νέος κληρικός ο οποίος είναι και θεολόγος ξεκίνησε με επιτυχία την πνευματική του διακονία στον Ιερό Ναό. Πρώτο του μέλημα ο π. Βασίλειος έθεσε, κατόπιν παρακλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου, να φροντίσει την ανάπτυξη του λειτουργικού, πνευματικού, ιεραποστολικού και κοινωνικού έργου της ενορίας. Επίσης ιδιαίτερη μέριμνα ζήτησε από τον νέο κληρικό ο Σεβ. Ποιμενάρχης να επιδείξει στην νεολαία και στα κατηχητικά της ενορίας.

Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες ήδη ξεκίνησε μια νέα εποχή για την ενορία του Αγίου Νικολάου Αμφίσσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων